• Padeltraining

  Schrijf je snel in voor de nieuwe padeltrainingen
  Lees meer
 • Zomerchallenge 2022

  Lidmaatschap van 1-7-2022 t/m 30-09-2022 Junioren € 40,00 - Senioren € 50,00
  Lees meer
 • Welkom bij TOZ

  Waar tennis en padel voor iedereen toegankelijk is!
 • 1
 • 2
 • 3

 

 

 

 

Verslag TOZ Van Mun Padel- en Tennis Dubbeltoernooi 2022

 

Alweer voor de 20e keer werd het TOZ Van Mun Padel- en Tennis Dubbeltoernooi gehouden ter voorbereiding op de competitie. Alle spelers konden zich dit jaar eindelijk weer inschrijven voor ons mooie toernooi, dat helaas wegens de Covid-19 pandemie twee keer noodgedwongen afgelast moest worden. Voor de tweede keer bestond er naast het tennistoernooi ook een drukbezet padeltoernooi.

Onze hoofdsponsor Van Mun Advies en Opleidingen heeft ons toernooi voor het 9e jaar gesponsord en zal helaas afscheid van ons nemen. Wij willen Pascal en Ilse nogmaals enorm bedanken voor hun steun en sponsoring in de afgelopen jaren.

In totaal hebben 241 spelers zich ingeschreven voor ons toernooi, wat heeft geresulteerd in 132 inschrijvingen met in totaal 210 gespeelde wedstrijden in 16 onderdelen in 9 dagen.

We hebben dit jaar qua weer alles gezien en meegemaakt in onze toernooiweek. Van 16 graden met een lekker zonnetje erbij tot spelers die de baan af moesten, omdat het begon te sneeuwen. Gelukkig konden ondanks deze weersomstandigheden de meeste wedstrijden gewoon gespeeld worden.  

Alle deelnemers ontzettend bedankt voor jullie inschrijvingen, inzet en geweldige wedstrijden! Daarnaast bedanken we de sponsors voor hun financiële ondersteuning en de vrijwilligers van TOZ voor hun bijdrage aan het welslagen van ons toernooi. Speciale dank aan alle vrijwilligers die tijdens de toernooiweek alle spelers en toeschouwers van een lekker drankje en hapje hebben voorzien. Carla en Leny, ontzettend bedankt voor de goede organisatie daarvan. Ook dank aan de commissies die ervoor gezorgd hebben dat ons park er weer mooi bij lag.

We willen ook graag de Tuinen van Appeltern (altijd de moeite waard om een keertje te bezoeken) bedanken voor de mooie prijzen in de vorm van gratis entreekaarten die ter beschikking zijn gesteld voor onze loterij voor de deelnemers van het toernooi. We bedanken ook al onze recreatieve tennissers en padellers voor het getoonde begrip dat de banen voor het grootste gedeelte van de week bezet waren.

Wij kijken terug op een mooi toernooi, hopelijk jullie ook! Tot volgend jaar!

 

TOZ Van Mun Advies en Opleidingen commissie:

Wilma Vos, Henk van Zwam, Angelique Van Orsouw, Patricia van der Voort, Johanna Brouwer en Nicole Verstraten.

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

Route

Hoogheuvelstraat 75

5349 AM Oss