Trainers

Trainers Padel

De padeltraining bij TOZ wordt per 1 juni 2022 verzorgd door SimonPADEL.
SimonPADEL heeft gecertificeerde padeltrainers in dienst. Meer informatie over de trainingen en samenwerking is te vinden op de website van SimonPADEL.

 

Trainers Tennis

De tennistraining wordt verzorgd door WiTS Tennis.

E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bart Beks 06-50248628 C-Licentie & Padel
Miloe Minderman 06-12905054 A-Licentie
Mark Voorn 06-29036548 B-Licentie & Padel
Bob Witsiers volgt  

 

Bart Beks Bart Beks is een van de vier enthousiaste trainers bij TOZ. Op 12-jarige leeftijd begon Bart met tennissen en werd zeker in zijn studietijd bloedfanatiek. Toen Bart in Tilburg econometrie studeerde, werd hij al snel 2-speler. Vlak voor zijn afstuderen ging hij internationaal spelen om te zien waar zijn grens lag. Die lag voor Bart bij 600 ATP in de singel en 170 ATP in de dubbel. Daarna is hij meteen het vak van tenniscoach ingerold.
Bart heeft 3 jaar Indy de Vroome begeleid en daarna een Russische topjunior gedurende 3 jaar. De hoogtepunten in zijn eigen carrière zijn 3 NK-Finales en 1 keer het NK-dubbel met Paul Kosten. Daarnaast is Bart in 2014 wereldkampioen geworden in de USA singel en dubbel 40+.
Zijn studie heeft hij nooit meer afgemaakt, maar daar heeft hij absoluut geen spijt van! Bart staat momenteel nummer 1 van de wereld bij de heren 45+.

 

Miloe Minderman Mijn naam is Miloe Minderman en ik volg sinds mijn zesde al tennislessen bij TOZ. In het laatste jaar van de middelbare school ben ik gestart met het geven van lessen samen met Jeroen. Hier merkte ik dat ik het zo leuk vond dat ik er mee verder wilde gaan! Daardoor ben ik op mijn achttiende met de KNLTB-tennisleraar 3 opleiding gestart en heb ik mijn A licentie gehaald.
Ik studeer sportkunde op de HAN in Nijmegen. Met de minor sport en economie ben ik me aan het specialiseren in het organiseren en begeleiden van sportevenementen, dit gaat van lokale evenementen tot internationale evenementen.
Daarnaast ben ik constant bezig om mezelf te ontwikkelen, zowel in mijn eigen tennis als in het lesgeven. Ik ben aan het trainen om steeds een niveau hoger te gaan spelen en ik ga de padel-opleiding volgen die vanuit de KNLTB gegeven wordt.
Ik ben 3 tot 4 dagen in de week bij TOZ te vinden om mijn kennis te delen met de spelers!

 

Mark Voorn Ik ben Mark Voorn, 36 jaar en woon met mijn vrouw, dochter (4) en zoon (2) in Uden. In Arnhem heb ik succesvol de CIOS-opleiding afgerond. Daarnaast ben ik in het bezit van een geldige B-licentie tennis en padel-licentie van de KNLTB.
Op zesjarige leeftijd ben ik begonnen met tennissen bij TV Helios in Oss. Mijn ouders en mijn twee oudere broers tenniste ook, ik kom dus uit een echte tennisfamilie.
Mijn hoogst behaalde niveau zijn wedstrijden op speelsterkte twee, waaronder competitie hoofdklasse op zondag.
Tennis heeft voor mij alles, techniek, tactiek, mentaliteit en conditie. Het leukste en de uitdaging ligt hierbij in de ontwikkeling en jezelf steeds beter maken. Daarom ben ik erg trots dat dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.
Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking met TOZ Oss, waar ik jullie ook graag ontmoet!

 

Bob Witsiers Voor TOZ als nieuwe trainer start Bob Witsiers. Binnenkort stelt Bob zich hier voor.

 

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

Route

Hoogheuvelstraat 75

5349 AM Oss