Login Form

  Videobedrijf en Osse tennisvereniging zetten hoog in met Vidox Open

   

  Bekende topsporters kondigen toernooi aan bij TOZ in Oss

  Liefhebbers van tennis en padel kunnen zich vanaf 2023 met elkaar meten op een nieuw toernooi: de Vidox Open. Tennisvereniging Oss Zuid (TOZ) en videobedrijf Vidox Media sluiten daarvoor een sponsorovereenkomst voor minimaal drie jaar. “Mijn familie is al heel lang actief bij de club”, vertelt Damian van Essen, oprichter en eigenaar van Vidox Media. “Die traditie zet ik graag voort. Alleen een donatie doen is niets voor mij. Als sponsor wil ik ook écht bijdragen. We gaan er alles aan doen om zo veel mogelijk mensen naar het toernooi te trekken. De Vidox Open moet een blijvertje worden.”

  Inspirerende namen helpen mee

  De partners hebben leuke plannen om dat te bewerkstelligen. “Om zoveel mogelijk tennis- en padelspelers in de regio warm te maken voor het toernooi, heb ik diverse BN’ers bereid gevonden om een bijdrage te leveren”, aldus Van Essen. Ook wil de ondernemer rondom het evenement tennis- en padelclinics voor relaties gaan  organiseren, zoals hij dat eerder al deed met Ruud van Nistelrooy.

  Iets teruggeven aan de regio

  Voor de 23-jarige Van Essen is het zijn manier om iets voor de regio terug te doen. “Vidox Media maakt de meest uiteenlopende video’s, voornamelijk voor het bedrijfsleven. Sinds 2017 hebben we daarmee een mooie klantenkring opgebouwd”, verklaart hij. “Als jonge ondernemer heb ik veel aan deze regio te danken. Omdat ik een groot sporthart heb én TOZ al van jongs af aan een warm hart toedraag, heb ik besloten om mijn naam, expertise én netwerk de komende jaren aan de mooiste tennis- en padelvereniging van Oss te verbinden.”

   

   

  Tennisvereniging TOZ

  TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

   

   

  Privacy beleid Tennisvereniging TOZ

  Route

  Hoogheuvelstraat 75
  5349 AM Oss