Login Form

Jeugd (t/m 17 jaar)


 • Competitie

  Is jouw zoon of dochter helemaal klaar voor de strijd en gezelligheid rondom competitie spelen, maar weet je niet hoe je in moet schrijven? Gaat jouw kind meedoen aan de groene, oranje of rode competitie? Ontdek alle informatie omtrent de jeugdcompetitie.


 • Activiteiten

  TOZ organiseert verschillende activiteiten voor de jeugdspelers. Is jouw zoon of dochter net begonnen of juist al een tijdje lid? Kom erachter wat er voor de komende tijd op de planning staat en mis niks!
   


 • Training

  TOZ biedt recreatieve en selectietrainingen aan voor de jeugd op het gebied van tennis en padel. Hoe en wanneer schrijf je (weer) in, wat zijn de tarieven en in welke vorm worden de trainingen aangeboden? Lees alles over trainingen voor de jeugd bij TOZ.

 • Jorg Gussenhoven 2

  Trainers

  Wil je weten wie jouw zoon of dochter lesgeeft en bij wie je moet zijn als er iets is op het gebied van de jeugdtraining? Lees dan alles over onze enthousiaste trainers en kom met ze in contact.

Wat hebben we nog meer voor de jeugd

Het hele jaar door worden er bij TOZ activiteiten voor de jeugd georganiseerd, waarbij de Jeugdcommissie van TOZ voor begeleiding zorgt op en om de banen van het park. Om uit te vinden of je tennis leuk vindt, kun je beginnen met: Maak kennis met Tennis.
Je krijgt dan tennislessen inclusief een bruikleenracket.

Je hoeft dus zelf nog niets te kopen en bovendien ook niet meteen lid te worden. Schrijf je in met het inschrijfformulier voor Maak kennis met Tennis.

 

Training
TOZ maakt gebruik van gediplomeerde trainers  waarmee we willen bereiken dat er aan een verantwoorde trainingsopbouw wordt gewerkt van beginnende jeugdleden tot aan de beste wedstrijdspelers van TOZ.
Voor de kleinsten is er een bal- en slagvaardigheidstest. Wanneer je deze twee diploma’s hebt, kun je al redelijk tennissen. Hierna volgt het minitennisdiploma, waarna je kans maakt geselecteerd te worden voor de competitie. De beste spelers, of spelers met veel potentie, brengen wij onder in een selectieplan.

Ook wanneer je nog niet in aanmerking komt voor de selectie, kun je bij TOZ in recreatieve jeugdgroepen verder werken aan je tennisvaardigheid. Kortom voor alle doelgroepen met hun eigen motivaties is er de mogelijkheid om het hele jaar aan trainingen deel te nemen. Daarnaast kun je zo vaak je maar wilt komen tennissen op ons park.

Recreatie
Activiteiten met een recreatief karakter bij TOZ voor alle jeugdleden zijn o.a. Glow, F-day en ouder-kindtoernooi.

Competitie
Het competitieve karakter zoeken wij in de jeugdcompetitie en de clubkampioenschappen. De clubkampioenschappen worden jaarlijks gehouden, de laatste jaren in combinatie met de senioren. Het is dan een gezellige drukte bij TOZ, ouders en kinderen die gezamenlijk deelnemen aan deze kampioenschappen. De jeugdcompetitie bestaat uit een voor- en najaarscompetitie, beide georganiseerd vanuit de KNLTB. Als afsluiting van de competitie wordt er vaak een pizzaparty of iets anders gezelligs georganiseerd. Je kunt ook gekozen worden voor Het Stedenteam. Dit is een competitie tussen plaatsen uit de omliggende omgeving.

Open Osse Jeugd

In de herfstvakantie wordt er een open jeugdtoernooi bij TOZ georganiseerd. Hieraan kunnen zowel selectie als recreatieve jeugdleden van TOZ en daarbuiten deelnemen.  Verder bestaat er de mogelijkheid om zelf of met een partner in te schrijven voor open jeugdtoernooien bij andere clubs.

Heb je interesse gekregen? Schrijf je in en word lid van TOZ.

We hopen je snel te mogen begroeten bij Tennisvereniging TOZ.

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

 

 

Privacy beleid Tennisvereniging TOZ

Route

Hoogheuvelstraat 75
5349 AM Oss