Login Form

Lid worden van TOZ?

Wij verwelkomen graag nieuwe leden, daar worden wij natuurlijk blij van. Hopelijk heb je de benodigde informatie op de website kunnen vinden. Inschrijven kan met behulp van ons inschrijfformulier [PDF].

Ben je nog op zoek naar extra informatie? Lees dan meer over tennis of padel bij TOZ of bekijk ons e-book speciaal voor nieuwe of toekomstige leden zodat je alle informatie over TOZ Tennis en Padel kunt nalezen. 

Introductie e-book voor nieuwe leden

 

Zomer Challenge

In de zomer bieden we een verkort lidmaatschap aan. Het lidmaatschap geldt voor een periode van 3 maanden. De zomerchallenge is van 1 juli tot 1 oktober. Dit lidmaatschap zal automatisch worden beëindigd. Houd onze website of facebookpagina in de gaten, want daar zullen we deze challenges aankondigen.

 

Bardiensten

Als senior brengt het lidmaatschap enkele leuke verplichtingen met zich mee. Twee keer per jaar een bardienst draaien zodat onze leden van een drankje na het tennis of padel kunnen genieten. Zo kun jij ook gezellig wat drinken en kennis maken met andere leden.

In plaats van bardienst kan je er ook voor kiezen om bijv. het smikkelteam te ondersteunen. Hapjes maken en rondbrengen tijdens toernooien, friet bakken en eten verzorgen tijdens competitie.

 

Lid worden

Om lid te worden en je in te schrijven of om meer uitleg over het lidmaatschap bij TOZ vind je op een van onderstaande formulieren.

Inschrijfformulier lid worden

 

Algemene informatie voor nieuwe leden

Als je lid wilt worden wat moet je dan van ons weten? Alle informatie staat op deze website en je kunt het ook rustig nalezen in onze documenten.

Uitleg lidmaatschap, druppel voor de toegangspoort en de bardiensten

Uitleg lidmaatschap voor de jeugd

Uitleg voor het meenemen van introducees

Algemene informatie wat onze ledenadministratie doet

 

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

 

 

Privacy beleid Tennisvereniging TOZ

Route

Hoogheuvelstraat 75
5349 AM Oss