Login Form

Lid worden van TOZ?

Wij verwelkomen graag nieuwe leden, daar worden wij natuurlijk blij van. Hopelijk heb je de benodigde informatie op de website kunnen vinden. Inschrijven kan met behulp van ons inschrijfformulier [PDF].

Ben je nog op zoek naar extra informatie? Lees dan meer over tennis of padel bij TOZ of bekijk ons e-book speciaal voor nieuwe of toekomstige leden zodat je alle informatie over TOZ Tennis en Padel kunt nalezen. 

Introductie e-book voor nieuwe leden

 

Introductie e-book voor nieuwe leden

 

Zomer Challenge 2024

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt en zo vaak als je wil.

  • Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juli, augustus en september om vrij te tennissen.
  • Je kunt op zaterdag 6 juli gratis deelnemen aan een tennisclinic van 11.00-12.00 uur door je op te geven via het inschrijfformulier.
  • Kosten zomerchallenge lidmaatschap: € 50,00 voor junioren en € 60,00 voor senioren. Er is geen inschrijfgeld verschuldigd.
  • Je krijgt een digitale bondspas waarmee je in de periode van je lidmaatschap kunt deelnemen aan toernooien zoals KC toernooi bij TOZ.

Het lidmaatschap wordt automatisch beëindigd op 1 oktober 2024.

 

Inschrijfformulier Zomerchallenge 2024

Uitleg tijdelijke lidmaatschap Zomerchallenge 2024


Bardiensten

Als senior (vanaf 18 jaar) brengt het lidmaatschap enkele leuke verplichtingen met zich mee. Twee keer per jaar bardienst draaien zodat onze leden na het tennis of padel van een drankje kunnen genieten. Zo kun jij ook gezellig wat drinken na je eigen wedstrijden en kennis maken met andere leden.

Vind je bardienst minder leuk? Dan kun je ook kiezen voor hapjesdienst tijdens toernooien, huishoudelijke werkzaamheden te verrichten of parkbeheer te ondersteunen (laatste 2 altijd op woensdagochtend).

 

Lid worden

Om lid te worden en je in te schrijven of om meer uitleg over het lidmaatschap bij TOZ vind je op een van onderstaande formulieren.

Inschrijfformulier lid worden

 

Algemene informatie voor nieuwe leden

Als je lid wilt worden wat moet je dan van ons weten? Alle informatie staat op deze website en je kunt het ook rustig nalezen in onze documenten.

Uitleg lidmaatschap, druppel voor de toegangspoort en de bardiensten

Uitleg lidmaatschap voor de jeugd

Uitleg voor het meenemen van introducees

Algemene informatie wat onze ledenadministratie doet

 

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

 

 

Privacy beleid Tennisvereniging TOZ

Route

Hoogheuvelstraat 75
5349 AM Oss