Login Form

Bardienst

Iedereen die op 1 januari van het aankomende kalenderjaar tussen de 18 en 71 jaar oud is, is verplicht 2 bardiensten te draaien. Deze verplichting geldt niet voor lid van verdienste, administratief lid, sleuteladressen, personeel, bestuursleden, commissieleden en ondersteunende leden. Echter, deze leden mogen wel bardiensten draaien. In december voor het volgende bardienstjaar, is het mogelijk om via MijnTOZ in te schrijven voor de bardiensten van komende jaar. Tevens is het voor leden mogelijk om voor ander vrijwilligerswerk in te schrijven via MijnTOZ (zoals ramen wassen, keukendienst tijdens toernooien).

Op de dag dat je bardienst gaat draaien wordt door jou of je collega bardienstdraaier de bartas opgehaald bij het desbetreffende sleuteladres.

 

Meer informatie over het draaien van bardiensten, het bardienstreglement, sleuteladressen en het bardienstrooster kun je vinden in MijnTOZ

 

Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA)

Met ingang van 1 januari 2014 is de wetgeving m.b.t. alcohol gebruik (Drank- en Horecawet) weer verder aangescherpt. Zo mag er bijvoorbeeld alleen nog alcohol geschonken worden aan personen van 18 jaar en ouder. Daarnaast is het verplicht dat er altijd iemand aanwezig is die de instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) heeft gevolgd. Deze cursus helpt je om op een verantwoorde wijze alcohol te schenken tijdens een bardienst.

 

IVA Certificaat halen

Als vereniging hadden we deze cursus tot nu toe nog niet verplicht gesteld om een bardienst te mogen draaien. Maar ook aan deze wettelijke vereiste zullen wij als vereniging moeten gaan voldoen.
Het kost je ook maar ongeveer een uurtje. Een goed gevulde ordner met certificaten werkt bij een eventuele controle zeker in ons voordeel.

  • Ga voor de online cursus naar www.nocnsf.nl/iva en vul het certificaat in.
  • Geef bij e-mailadres voor de barverantwoordelijke Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in en
  • bij naam barverantwoordelijke "servicepunt TOZ".

Wij zorgen dat jouw certificaat in de ordner in de bar komt.
Vast super bedankt voor je medewerking!

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

 

 

Privacy beleid Tennisvereniging TOZ

Route

Hoogheuvelstraat 75
5349 AM Oss