Login Form

Padel Training

De padeltraining bij TOZ wordt sinds juni 2022 verzorgd door SimonPADEL. De eerste cyclussen zijn inmiddels succesvol van start gegaan.

Het is vanaf heden mogelijk je in te schrijven voor de nieuwe lessen. We starten de nieuwe lessen vanaf Maandag 3 april 2023.

Schrijf je voor 12 maart in op de website van SimonPADEL.  

Per jaar worden er in  blokken van 8 en 16 lessen georganiseerd.

SimonPADEL heeft gecertificeerde padeltrainers en lessen zijn beschikbaar vanaf beginners niveau tot aan topklasse niveau.

Padel is een zeer toegankelijke sport en voor sporters op diverse niveau's al heel snel een mooi spel. Het aanleren van de basistechnieken of het verfijnen van je wedstrijdspel zullen je spelplezier zeker ten goede komen.

Ben je nog geen lid van TOZ en wil je graag leren padellen? Dan kun je trainingslid worden voor de duur van de training. Hoe en wat?
Als je inschrijft voor padel training staat dit verder uitgelegd op de pagina TOZ Oss Padel op de SimonPadel website.

Of wordt direct volwaardig lid van onze mooie club. 

Heb je vragen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

 

 

Privacy beleid Tennisvereniging TOZ

Route

Hoogheuvelstraat 75
5349 AM Oss