Login Form

Trainingsvormen

We hebben bij TOZ meerdere trainingsvormen die we voor onze jeugdleden aanbieden:

Training jeugd Tennis Op Proef (TOP)

Dit zijn 15 proeflessen (half seizoen) van 1 uur per week voor kinderen die nog geen lid zijn bij TOZ en graag kennis willen maken met tennis. Deze kinderen hebben afgelopen seizoen nog geen lessen gevolgd bij TOZ. Je betaalt alléén het lesgeld. TOZ zorgt voor een tennisracket.

Training jeugd recreatief

Dit zijn 15 lessen van 1 uur (half seizoen) om kinderen de kans te geven zich verder te ontwikkelen in onder andere bal- en slagvaardigheid. Het is mogelijk om 1 of 2 keer per week te trainen. Na deze 15 weken is er de mogelijkheid om je opnieuw in te schrijven voor een cyclus van 15 lessen. Lidmaatschap bij TOZ is vereist voor deze trainingsvorm. Je mag dan onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten op het tennispark. Daarnaast word je lid van de KNLTB. Met dit lidmaatschap kun je in heel Nederland toernooien en competities spelen.

Training jeugd voorselectie

Deze vorm van training is bedoeld voor spelers die net wat meer uit hun tennis willen halen. Hierbij train je 34 weken 2 keer per week steeds 1 uur. Spelers die in aanmerking komen voor selectietennis hebben een uitnodigingsmail van TOZ ontvangen. Heb je geen e-mail ontvangen, maar wil je wel graag hiervoor in aanmerking komen? Laat het ons weten, zodat de technische commissie naar de mogelijkheden kan kijken. Om deel te nemen aan deze trainingen is lidmaatschap bij TOZ vereist.
Lees verder de aanvullende informatie voor selectiespelers.

Training jeugdselectie

Deze vorm van training is bedoeld voor spelers die graag meer uit hun tennis willen halen. Hierbij train je 34 weken 2 keer per week 1,5 uur. Spelers die in aanmerking komen voor selectietennis hebben een uitnodigingsmail van ontvangen. Heb je geen mail ontvangen maar wil je wel graag in aanmerking komen, laat het weten zodat de technische commissie naar de mogelijkheden kunnen kijken. Om deel te nemen aan deze trainingen is Lidmaatschap vereist.
Lees verder de aanvullende informatie voor selectiespelers.

 

Pakket (prijzen per 1 aug 2022 - voor seizoen 2022/2023) TOP Recreatief Recreatief 2x Voorselectie Selectie
Tennistraining (minuten) 60 60 60 60 90
Trainingen per week 1 1 2 2 2
Aantal weken 15 15 15 34 34
Bedrag € 105 € 110 € 195 € 390 € 585

 

Voorwaarden waaronder trainingen gevolgd kunnen worden bij TOZ

  1. Betaling uitsluitend mogelijk door middel van een door u af te geven machtiging tot automatische incasso van het lesgeld.
  2. Zowel de lestijden, de lesperiode als de groepssamenstelling worden door de trainer vastgesteld. Er wordt rekening gehouden met voorkeuren, maar deze worden niet gegarandeerd.
  3. Door uw inschrijving verplicht u zich tot afname van het aangegeven aantal lessen binnen de afgesproken lesperiode. Deze verplichting vangt aan op het moment dat de inschrijver en de trainer de duur en de aanvang van de lessen zijn overeengekomen, maar uiterlijk bij aanvang van de eerste les.
  4. De tennis- en padellessen worden uitsluitend gegeven op de banen van TOZ.
  5. De trainer neemt, op basis van de weersomstandigheden, een beslissing met betrekking tot de voortgang van de les. Uitgevallen lessen worden in overleg met de trainer op een ander tijdstip ingehaald. Er zit een maximum aan de inhaallessen, er worden maximaal 2 lessen ingehaald.
  6. Bij verhindering van de trainer zal deze u hiervan vooraf telefonisch op de hoogte brengen. Deze lessen worden volledig ingehaald. Indien u zelf verhinderd bent, ongeacht de reden, hebt u géén recht om deze les ingehaald te krijgen, evenmin zal deze les op een andere wijze verrekend worden. Uitzondering hierop vormt de situatie zoals beschreven onder punt 7.
  7. In geval van ziekte of blessure zijn de eerste 4 weken waarin geen training kan worden gevolgd voor eigen risico. Gedurende deze periode geldt geen recht op inhalen van lessen. Duurt de ziekte of blessure langer dan deze periode dan kan de Technische Commissie besluiten om over te gaan tot restitutie van lesgelden of de mogelijkheid bieden om de resterende lessen op een ander tijdstip alsnog te volgen. Let wel, de eerste 4 weken zijn te allen tijde voor risico van de leerling. Om in aanmerking te komen voor restitutie, moet de ziekte of blessure binnen 4 weken na het ontstaan ervan schriftelijk zijn gemeld bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  8. Uitsluitend volledig ingevulde en ondertekende inschrijvingsformulieren worden in behandeling genomen. Bij online inschrijving is een handtekening niet vereist.
  9. Aanvullende vragen kunt u stellen via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Aanvullende informatie (voor)selectie

Training
Van je kind wordt verwacht dat het 2x per week aanwezig is op de training. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat je als ouders erop toeziet dat uw kind daadwerkelijk deelneemt aan training en alleen in geval van nood afzegt.

Competitie
Deelname aan de Tenniskids competitie of de KNLTB Najaarscompetitie (mits onder 18 jaar) en de KNLTB voorjaarscompetitie is verplicht. De data waarop deze competities gespeeld worden zijn te vinden op de website van de KNLTB en in onze kalender. Noteer deze data s.v.p. alvast in je agenda. 
Afhankelijk van leeftijd en speelsterkte word je kind ingedeeld in een team op woensdagmiddag of zondag. De teams worden samengesteld en enkele weken voor aanvang van de betreffende competitie bekendgemaakt door de Technische Commissie en trainers.
 
Kleding
Alle jeugd- en selectiespelers van TOZ worden geacht tijdens het spelen van competitiewedstrijden het wedstrijdtenue van TOZ te dragen. Het wedstrijdtenue bestaat uit een shirt en jack en kost € 45,00 per set. Daarbij draag je een short of rokje en lange broek naar keuze in de kleur donkerblauw of zwart. De bestellijst voor het wedstrijdtenue kan opgevraagd worden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn per jaar twee bestelmomenten.

Toernooien 
Er wordt van je kind verwacht dat hij/zij deelneemt aan de door TOZ georganiseerde toernooien evenals een minimum van drie externe toernooien. Daarnaast is deelname aan de clubkampioenschappen verplicht.
 
Wij vertrouwen erop je op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd over de meest belangrijke zaken die samenhangen met deelname van uw kind aan de jeugdselectie van TOZ. Mochten er nog vragen zijn dan kun je altijd contact opnemen met de Technische Commissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  Ververs Captcha  
  

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

 

 

Privacy beleid Tennisvereniging TOZ

Route

Hoogheuvelstraat 75
5349 AM Oss