Login Form

TOZ nu

TOZ is een tennisvereniging in Oss voor jong en oud, aangesloten bij de KNLTB. Momenteel telt TOZ ongeveer 750 enthousiaste en actieve leden. Er wordt een breed scala aan tennis- en padelmogelijkheden voor zowel recreatieve als prestatieve leden aangeboden met 10 tennisbanen en 6 padelbanen. Gezelligheid, sportiviteit en het gevoel van thuiskomen en trots maakt dat TOZ de thuisbasis kan zijn van iedere tennis- en padelspeler.

Het terras bij TOZ

Waarom tennis/padel bij TOZ?

Bij TOZ geloven we in het samenbrengen van gedeelde belangen van álle spelers, jong & oud, prestatief & recreatief. Tennis en Padel worden samengebracht in een prettige en sfeervolle omgeving, waarin prestatie wordt afgewisseld met gezelligheid en waar initiatieven van leden altijd welkom zijn. Leden werken proactief samen in commissies om competitiedagen, toernooien en trainingsavonden te organiseren.

Tennis voor iedereen

Om alle leden te kunnen faciliteren bij het onderling tennisspel, worden er verschillende, terugkomende activiteiten georganiseerd. Hierbij kan er gedacht worden aan competitie (alle seizoenen), toernooien (KC-toernooi + Van Mun Advies tennis en padel dubbeltoernooi), husselavonden, de clubkampioenschappen en verschillende activiteiten voor jong en oud. Ook worden er trainingen verzorgd door gediplomeerde tennisleraren voor zowel tennis als padel voor junioren en senioren. Kortom: TOZ bruist van het leven gedurende het hele jaar!

Maar dit alles niet zonder onze eigen vrijwilligers die zich keihard inzetten om TOZ zo levendig te houden. In verschillende commissies wordt er gewerkt aan de organisatie van alle bovengenoemde activiteiten, de verzorging van het park en clubhuis en het bestuur van TOZ. Wat TOZ kenmerkt is dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen leden: iedereen telt mee!

Lid worden en het TOZ E-book

Wil je lid worden en/of ben je nog op zoek naar extra informatie? Lees dan meer over tennis of padel bij TOZ of bekijk ons introductie e-book. Deze hebben we speciaal voor nieuwe of toekomstige leden zodat je alle informatie over TOZ Tennis en Padel kunt nalezen.

Introductie e-book voor nieuwe leden

 

Introductie e-book voor nieuwe leden

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

 

 

Privacy beleid Tennisvereniging TOZ

Route

Hoogheuvelstraat 75
5349 AM Oss