Login Form

Trainingsvormen

We hebben bij TOZ meerdere trainingsvormen die we voor leden en niet-leden aanbieden:

Training senioren Tennis Op Proef (TOP)

Dit zijn 15 proeflessen (half seizoen) voor senioren (17+) die kennis willen maken met tennis en TOZ. Deze senioren hebben afgelopen seizoen nog geen lessen gevolgd bij TOZ en zijn nog geen lid. TOZ zorgt voor een racket. Ken je nog mensen die tennis ook eens uit willen proberen? Informeer ze over deze mogelijkheid bij TOZ!

Wil je daarna lid worden van TOZ dan mag je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten op het tennispark. Je wordt dan ook lid van de KNLTB en dan kun je in heel Nederland toernooien en competitie spelen.

Training senioren recreatief

Bij deze vorm train je gedurende 15 weken (half seizoen) 1 uur per week. Het is mogelijk je hiervoor individueel of met een groep in te schrijven. Na 15 weken is er de mogelijkheid je opnieuw in te schrijven voor 15 weken.

Training senioren selectie

Deze vorm van training is bedoeld voor senioren die meer uit hun tennis willen halen. Bij deze vorm train je 34 weken, 1 of 2x 1,5 uur per week. Ook ben je verplicht om deel te nemen aan de competitie in het voor- en najaar. Competitiebijdrage zal apart in rekening worden gebracht.
Lees verder de aanvullende informatie voor selectiespelers

 

Pakket (prijzen per 1 aug 2022 - voor seizoen 2022/2023) TOP Recreatief Selectie 1x Selectie 2x 
Tennistraining (minuten) 60 60 90 90
Trainingen per week 1 1 1 2
Aantal weken 15 15 34 34
Bedrag € 145 € 145 € 335 € 560

 

Voorwaarden waaronder trainingen gevolgd kunnen worden bij TOZ

  1. Betaling uitsluitend mogelijk door middel van een door u af te geven machtiging tot automatische incasso van het lesgeld.
  2. Zowel de lestijden, de lesperiode als de groepssamenstelling worden door de trainer vastgesteld. Er wordt rekening gehouden met voorkeuren, maar deze worden niet gegarandeerd.
  3. Door uw inschrijving verplicht u zich tot afname van het aangegeven aantal lessen binnen de afgesproken lesperiode. Deze verplichting vangt aan op het moment dat de inschrijver en de trainer de duur en de aanvang van de lessen zijn overeengekomen, maar uiterlijk bij aanvang van de eerste les.
  4. De tennis- en padellessen worden uitsluitend gegeven op de banen van TOZ.
  5. De trainer neemt, op basis van de weersomstandigheden, een beslissing met betrekking tot de voortgang van de les. Uitgevallen lessen worden in overleg met de trainer op een ander tijdstip ingehaald. Er zit een maximum aan de inhaallessen, er worden maximaal 2 lessen ingehaald.
  6. Bij verhindering van de trainer zal deze u hiervan vooraf telefonisch op de hoogte brengen. Deze lessen worden volledig ingehaald. Indien u zelf verhinderd bent, ongeacht de reden, hebt u géén recht om deze les ingehaald te krijgen, evenmin zal deze les op een andere wijze verrekend worden. Uitzondering hierop vormt de situatie zoals beschreven onder punt 7.
  7. In geval van ziekte of blessure zijn de eerste 4 weken waarin geen training kan worden gevolgd voor eigen risico. Gedurende deze periode geldt geen recht op inhalen van lessen. Duurt de ziekte of blessure langer dan deze periode dan kan de Technische Commissie besluiten om over te gaan tot restitutie van lesgelden of de mogelijkheid bieden om de resterende lessen op een ander tijdstip alsnog te volgen. Let wel, de eerste 4 weken zijn te allen tijde voor risico van de leerling. Om in aanmerking te komen voor restitutie, moet de ziekte of blessure binnen 4 weken na het ontstaan ervan schriftelijk zijn gemeld bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  8. Uitsluitend volledig ingevulde en ondertekende inschrijvingsformulieren worden in behandeling genomen. Bij online inschrijving is een handtekening niet vereist.
  9. Aanvullende vragen kunt u stellen via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Aanvullende informatie selectie Senioren

Training
Er wordt verwacht dat je 2x per week aanwezig bent op de training. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat je daadwerkelijk deelneemt aan de training en alleen in geval van nood afzegt.

Competitie
Deelname aan de KNLTB voorjaarscompetitie is verplicht. De data waarop deze competities gespeeld worden zijn te vinden op de website van de KNLTB en in onze kalender. Noteer deze data s.v.p. alvast in je agenda. 
Afhankelijk van leeftijd en speelsterkte wordt je ingedeeld in een team op zondag. De teams worden samengesteld en enkele weken voor aanvang van de betreffende competitie bekendgemaakt door de Technische Commissie en trainers.
 
Kleding
Senioren die deelnemen aan de selectie van TOZ worden geacht tijdens het spelen van competitiewedstrijden en toernooiwedstrijden het wedstrijdtenue van TOZ te dragen.

Toernooien 
Er wordt verwacht dat je deelneemt aan de door TOZ georganiseerde toernooien evenals een minimum van drie externe toernooien. Daarnaast is deelname aan de clubkampioenschappen verplicht.
 
Wij vertrouwen erop je op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd over de meest belangrijke zaken die samenhangen met deelname aan de selectie van TOZ. Mochten er nog vragen zijn dan kun je altijd contact opnemen met de Technische Commissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  Ververs Captcha  
  

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

 

 

Privacy beleid Tennisvereniging TOZ

Route

Hoogheuvelstraat 75
5349 AM Oss